Kanaalboulevard (1 bouwkavel)

Stein - Urmond
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Kaveloppervlak
1077 - 1077m2

Over dit project

Tot in detail bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan jouw eisen en wensen, voor zowel binnen- als buitenkant. Met veel ruimte in én om het huis. Staat dit op jouw wensenlijst? Ga ervoor! Zelf bouwen is namelijk minder moeilijk dan je denkt.

Van de vier bouwkavels is nog één kavel (kavel 1) beschikbaar. De oppervlakte van de tuin is afhankelijk van de positie van de woning binnen het bouwvlak. De totale perceeloppervlakte van het betreffende kavel is 1077 vierkante meter, voor een bedrag van 180.000,-- v.o.n.

Voor meer informatie kunt u terecht bij kantoor Damen in Born. U kunt ons bellen op 046-2048890 of mailen naar info@damen-og.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kanaalboulevard (1 bouwkavel)
Start verkoop
Verkoop gestart

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stein.

Aanmelden