Kanaal Boulevaard Fase 2

Stein - Urmond
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Woonplan Kanaal Boulevard wordt gerealiseerd aan het Julianakanaal en vormt de link tussen 'oud' en 'nieuw' Urmond. Binnen dit woonplan worden 226 nieuw-bouwwoningen en -appartementen gerealiseerd. Het plan wordt gekenmerkt door een fraaie fiets- en wandelboulevard langs het kanaal, veel bomen en maar liefst 2 gezellige pleinen. De grote diversiteit aan woningen en appartementen maken het plan KanaalBoulevard aantrekkelijk voor jong en oud!

Uitgangspunt voor de ontwerpen waren duurzame kwaliteitswoningen die afgestemd zijn op de specifieke woonwensen van de toekomstige bewoners. Hiernaast staat de kwaliteit van wonen hoog in het vaandel van het plan KanaalBoulevard. Deze komt tot uitdrukking in de fraaie architectuur, het gebruik van duurzame bouwmaterialen en de fraaie groenrijke omgeving van het woonplan.
Binnen dit woonplan bieden wij u een verscheidenheid aan woningen aan, variƫrend van vrij- staand, halfvrijstaand, geschakeld, tussenwoningen, patiowoningen en appartementen. Hierdoor ontstaat een levendig gevarieerd straatbeeld met voor elk wat wils. Alle woningen bieden voldoende ruimte voor uw persoonlijke woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kanaal Boulevaard Fase 2
Koopwoningen
39
Huurwoningen
100
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Eigendom
Huur, Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stein.

Aanmelden